Welcome visitor you can login or create an account.
Ask a question

Submit

Read questions and answers

Terms & Conditions

O nama
Sajt "Sportski RIBOLOV" je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate na email: sport.ribolov@gmail.com.

Naši kontakti:
e-Market - "Sportski RIBOLOV"
Rumenacka 47/32, 21000 Novi Sad, Srbija
e-Mail: sport.ribolov@gmail.com
Tel: +381646805727

Obavljanje kupovine
Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme "Naruci" i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama i redovno (sedmično) se ažuriraju. U retkim situacijama ćemo morati otkazati vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Posle izvršenja narudžbe, narudžba se procesira i ukoliko neki od artikala ne postoji na zalihama vrši se povraćaj novca za tu vrednost.

Prihvatamo plaćanje PayPal-om (kreditnim karticama). Ako kupujete iz Severne Amerike, Evrope ili iz bilo kog drugog kraja, kompanija koja je izdala vašu kreditnu karticu će konvertovati transakciju u vašu vlastitu valutu. Sa porudžbine u Srbiji i BiH omogućeno je plaćanje prilikom dostave (bez kartica).

Prihvatamo većinu platnih kartica (Visa, Mastercard,...) kao i plaćanje PayPal-om. Ne naplaćujemo nijedan proizvod dok nije spreman za pošiljku.


Raspored isporuka
Isporučujemo vaše porudžbe odmah. Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. Međunarodne pošiljke obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana.


Porudžbe na čekanju
Ako vaš proizvod nemamo na zalihama a ipak se odlučite na kupovinu, po vašoj želji, sačuvaćemo vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.


Naplata taksi
Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!


Sigurnost kreditnih kartica
Svi brojevi na kreditnim karticama su zaštićeni softverom koji koristi 128-bitnu enkripciju. One se ne nalaze u vidnom obliku ni na kojoj web stranici. Uslugu verifikacije i naplate sa kartica vrši PayPal koji je ujedno jedan od najsigurnijih procesora platnih kartica.


Garancije
Zadovoljstvo je zagarantovano. Svi naši proizvodi dolaze najdalje za 3 radna dana (Srbija) ili 10 radnih dana (inostranstvo).


Kontakt
Ako želite da uspostavite kontakt sa nama, molim vas pošaljite email na sport.ribolovc@gmail.com, alternativno, možete nas pozvati na broj +381646805727, ili pisati na adresu: Rumenacka 47/32, 21000 Novi Sad, Srbija


Politika privatnosti
Sportski RIBOLOV ne daje informacije o kupcu trećim licima. "Cookies" se koriste na ovom shopping sajtu da bi mogli da prate sadržinu vaše šoping korpe kada izaberete proizvod koji želite da kupite.