Zašto SportskiRIBOLOV?
Poklon 5% posle svake kupovine!
Poklon 5% posle svake kupovine!
01/01/2014 4

100% sigurna kupovina
100% sigurna kupovina
01/01/2014 0

Praćenje pošiljke (Srbija)
Praćenje pošiljke (Srbija)
08/10/2011 0

Poštarina i povraćaj

Republika Srbija - Poštarina i pakovanje
Ukupna težina pošiljke određuje vrednost poštarine tj. samo jedna poštarina (jedno pakovanje) se naplaćuje. Sve pošiljke, bez obzira na to koji način slanja izaberete, šalju se sa "označenom vrednošću" . Besplatna poštarina za sve narudžbe čiji je iznos veći od 5.000din!

Sam sajt će vam izračunati poštarinu na osnovu težine pošiljke i prikazaće vam cenu pre konačne potvrde naručivanja. U težinu pošiljke uračunata je i težina ambalaže u koju se pakuje roba, što je posebno bitno za štapove jer se pakuju u debele kartonske tubuse radi što bolje zaštite od oštećenja u transportu.

Na našem sajtu postoji opcija za procenu poštarine. Ova opcija se nalazi na stranici  Korpa. Dovoljno je samo da selektujete polje "Procena poštarine i taksi", unesete državu i grad, i dobićete tačan iznos cene dostave za artikle koji se nalaze u korpi.


EXPRESNA dostava na kućnu adresu (max za 36h):
Ekspresna dostava paketa do 18h narednog radnog dana, po principu "od vrata do vrata" u domaćem saobraćaju (CityExpress kurirska sluzba).

Pakovanje / do 0,5kg 
- Tiskovina, najloni, sitan pribor, predvezi, mašinice... itd 245din

Pakovanje / od 0,5kg do 1kg
- Mašinice, majice, duksevi,... itd 320din

Pakovanje / od 1 do 2kg
- Jakne, čizme, kombinezoni, štapovi... itd 373din

Pakovanje / od 2 do 5kg
- Štapovi, torbe, kombinezoni, obuća,... itd 534din

Veliko pakovanje / od 5 do 10 kg
- Nekoliko Mašinica, štapova, torbi, kombinezona, ... itd 694din

Najveće pakovanje / od 10 - 20 kg
- Veći broj krupnijih artikala (kombinezona, obuće, odeće,... itd) 962din

 

Povraćaj i zamena
Drage volje ćemo zameniti ili nadoknaditi svaku vašu nekorišćenu pošiljku, ako nas kontaktirate u roku od 2 dana od dana prijema. Ukoliko Vam je odeća ili obuća neodgovarajuće veličine, slobodno nas kontaktirajte kako biste je zamenili i dobili odgovarajuću.

Zamena robe ne mora povući za sobom ponovno plaćanje poštarine.

Kreditna kartica - povraćaj novca
Pri povraćaju novca, možemo vraćati novac na kreditnu karticu korišćenu prilikom kupovine kod nas ili uplatom na tekući račun kupca (ukoliko je placanje izvrseno virmanski ili prilikom isporuke). Molimo vas da nam dozvolite 1-2 naplatna ciklusa da se povraćen novac pojavi na vašem računu.