Obriši sve filtere
Filter cene
Filter kategorije
Kategorije

Grba

Kompanija "DIKOM" d.o.o. je osnovana 2001. godine. Od 2011. godine bavi se proizvodnjom opreme za sportski ribolov.

Glavni atribut u paleti proizvoda je čuvena kašika Grba, brend dobro poznat ribolovcima. Ono sto Grba kašike čini posebnim je proizvodnja jedinstvenih od vrhunskih materijala, kvalitetna završna obrada, moderan dizajn i pakovanje proizvoda. Varalice karakteriše ubitačna vibracija, dok je njihova lovnost daleko dokazana. Firma DIKOM se pobrinula da kvalitet proizvoda bude ujednačen i uvek na istom nivou.

Sa kašikom "Grbom" se može pecati gotovo sve, od pastrmke, klena, bucova, štuke, soma, smuđa... Potrebno je samo imati pravu veličinu varalice i jedna nova, nezaboravna ribolovačka avantura Vam stoji na raspolaganju. Bilo da lovite na rečnim potocima, dunavskim dubinama, jezeru ili možda nekoj bari, "Grba" je pravi izbor, jer je ova varalica odavno postala klasik kada je ribolov u pitanju.

Generacije ribolovaca svedoče o "Grbinoj" ubitačnoj vibraciji. Nove tehnologije su samo doprinele da "Grba" postane dopadljiviji i lovniji. Paleta novih veličina i kolora će Vas svakako učiniti sretnim podarivši Vam nove nezaboravne trenutke na vodi, trenutke vredne pamćenja. Izaberite veličinu i kolor koji Vam najviše leži i krenite u novi ribolov sa novim "Grbom".

Prikaži:
Sortiraj po:
Grba kašika bakar Nema na lageru
Grba kašika bakarSa "Grbom" se može pecati gotovo sve, od pastrmke, klena, bucova, štuke, soma, ..
150din Bez PDV-a: 125din
Grba kašika crvena Nema na lageru
Grba kašika crvenaSa "Grbom" se može pecati gotovo sve, od pastrmke, klena, bucova, štuke, soma,..
150din Bez PDV-a: 125din
Na osnovu 2 Ocena.
Grba kašika srebrna Nema na lageru
Grba kašika srebrnaSa "Grbom" se može pecati gotovo sve, od pastrmke, klena, bucova, štuke, soma..
150din Bez PDV-a: 125din